Minősítéseink

aqap-2120-2016

Az Autorail Kft. minőségpolitikája

Az Autorail Kft. vezetésének hivatalosan megfogalmazott és kinyilvánított szándéka, hogy folyamatosan javítsa szolgáltatásainak színvonalát, biztosítsa az Ügyfelek által igényelt minőség elérését és megtartását.

A minőségpolitika meghatározásával a Kft. vezetése kinyilvánítja elkötelezettségét a minőség mellett annak érdekében, hogy szolgáltatásainak minősége megfeleljen az ügyfelek igényeinek, az alkalmazható követelményeknek, valamint a törvények, rendeletek és szabványok minőségi előírásainak.

Ezt a törekvést szervezetünk minden tagja és üzleti partnere számára nyilvánvalóvá tesszük. Ennek érdekében a következő célkitűzéseket határoztuk meg:

  • A bevezetett MSZ EN ISO 9001:2015 és az AQAP-2120:2003 NATO szabvány szerinti minőségirányítási rendszert a jövőben folyamatosan felülvizsgáljuk, fejlesztjük és a szükséges változásokat átvezetjük.
  • Alvállalkozóinkat és szállítóinkat minősítjük, kiválogatjuk és meggyőzzük őket céljaink támogatására.
  • Javítjuk az ügyfél-megelégedettségi és a belső elégedettségi mutatókat, ezzel is szeretnénk elérni új vevők megnyerését, valamint erősíteni kívánjuk a márkahűséget.
  • Fejlesztjük és folyamatosan felügyelet alatt tartjuk a szolgáltatásunk nyújtásához szükséges infrastruktúrát.
  • A Kft. minden szintjén tudatosítjuk az ügyfélközpontú szemléletet.
  • Munkatársaink szakmai hozzáértésének fejlesztéséről folyamatosan gondoskodunk.

A Kft. vezetése támogató és kezdeményező szerepet vállal a minőségirányítási rendszer szervezésében és feladatának tekinti a minőségpolitika megismertetését és megértetését a szervezet tagjaival.

A vezetés elkötelezett a folyamatos minőségjavításra, amely megvalósításában az egész szervezet érdekelt. Ezért valamennyi munkatársunktól elvárjuk, hogy azonosuljon minőségpolitikai céljainkkal, munkájuk eredményével bizonyítsák a minőségi követelmények ismeretét és azok gyakorlati alkalmazását.

Szeged, 2018. szeptember 1.

Hegedüs Tamás

szerviz üzletág vezető


Kapcsolat

AUTORAIL Kft.

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 07:00 – 16:00

Cím: 6728 Szeged, Budapesti út 34.
Telefon: 06-62/472-327
Fax: 06-62/451-754
Email: autorail(kukac)autorail.hu
GPS: N 46.284563762 • E 20.087431852